Botalife

Условия за ползване

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

Скъпи клиенти,

Моля, прочете внимателно и се запознайте с настоящите “Условия за ползване” преди да използвате услугите, предоставяни от онлайн магазин за натурални и здравословни продукти “Боталайф България”.

„Боталайф България“ ООД е регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. „Манастирска” № 5, BG 203613099.

Настоящите “Условия за ползване” уреждат взаимоотношенията между “Боталайф България” ООД (botalife-bg.com) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн botalife-bg.com. Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на botalife-bg.com (с изключение на линка към настроящите “Условия за ползване”), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези “Условия за ползване”.

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в botalife-bg.com стоки, не необходимо първо да се регистрирате. Можете да пазарувате със същата сигурност и без да се регистрирате.

И в двата случая трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето “Съгласен съм с “Условия за ползване” клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите “Условия за ползване” и ги приема.

ПОРЪЧКИ

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас e-mail ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по e-mail или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Заявяването на интерес – “поръчка” за определена стока става чрез натискане на бутона “Поръчай” след избор на избраното количeство.

При поръчката клиентът задължително посочва име, точен адрес и телефон, данни за фирмата (в случай, че се издава фактура).

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Цените в онлайн магазин botalife-bg.com са за 1 брой. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка с куриерска фирма „Спиди“.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставката на стоките от „Боталайф България“ ООД до потребителите се извършва посредством куриер, като разходите по доставянето се заплащат от потребителя в момента на доставката.

При избор на “доставка с наложен платеж”, потребителят е длъжен да заплати стоката при получаването й на приносителя на стоката заедно с транспортните разходи по доставката.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

При избор на начин на плащане “Банков Превод” банковите данни, необходими за плащането се посочват в е-мейла, който потребителя получава за потвърждаване на заявката. Доставката се осъществява след получаване на банковия превод. В този случай при доставката потребителя дължи единствено заплащане на евентуалните транспортни разходи.

Цената на транспортните разходи по доставката се посочват от „Боталайф България” ООД в момента на заявяване на стоката.

В случай на неизпълнение от потребителя на задълженията му по доставка, екипът на „Боталайф България“ ООД има право да му откаже по-нататъшен достъп до част или до всички услуги.

Посочването на непълни или неверени данни прави поръчката невалидна.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

ОТКАЗ ОТ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНИТЕ И ДОСТАВЕНИ СТОКИ

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, придружена от оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили стоката. Разходите по връщането на продукта са за сметка на потребителя.

Потребителят, поръчал стока чрез botalife-bg.com и получил същата с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:
– при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;
– доставената стока явно не съответсва на поръчаната от клиента;
– цената не съответства на първоначално оферираната;
– рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочените контакти.

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки, предлагани в botalife-bg.com, са предоставени от официален представител и вносител. Всички продукти с марка “Botalife” са със 100% гарантирани произход и качество!