Botalife

Условия за поверителност

Скъпи клиенти,

Моля, прочете внимателно и се запознайте с настоящите “Условия за поверителност” преди да използвате услугите, предоставяни от онлайн магазин за натурални и здравословни продукти “Боталайф България”.

„Боталайф България“ ООД е регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. „Манастирска” № 5, BG 203613099.

Настоящите “Условия за поверителност” уреждат взаимоотношенията между “Боталайф България” ООД (botalife-bg.com) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн botalife-bg.com.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които botalife-bg.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. „Боталайф България“ ООД гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел или са станали достояние чрез botalife-bg.com при ползване от него на услугите, както и на поправка на тези данни.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на botalife-bg.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

Администратор на личните данни, обработвани от онлайн магазин www.botalife-bg.com е “Боталайф България” ООД, със адрес на регистрация: София, ул. Манастирска 5, ИДН: BG203613099.

Видове лични данни, които “Боталайф България” ООД обработва:

1. Данни за профила Ви в онлайн магазина www.botalife-bg.com, който се създава за Вас след встъпване в неформални договорни отношения с Администратора, приемайки Условията за ползване на онлайн магазина botalife-bg.com.
● Лично и фамилно име;
● Имейл адрес;
● Парола;

2. Данни за онлайн поръчка през онлайн магазина www.botalife-bg.com, направена от Вас, сключвайки неформален договор от разстояние с Администратора при приложение на Условията за ползване:
● Лично и фамилно име на лицето за доставка;
● Адрес за доставка – държава, град, пощенски код, адрес;
● Телефон за доставка;
● Данни за фактура – имена, телефон, град, държава, пощенски код, адрес;
● Начин на доставка;
● Начин на плащане;
● Номер на поръчка;
● Сума за плащане;
● Статус на плащане;
● Статус на доставката;

3. Данни за контакт и изпратено съобщение или публикуван коментар, предоставени при попълване на контактната форма от онлайн магазина www.botalife-bg.com или при изпращане до нас по имейл, поща, обаждане по телефон, изпращане на SMS, публикуване на коментар в сайта и други форми на комуникация и/или изразяване:
● Лично и фамилно име;
● Имейл адрес;
● Телефонен номер;
● Адрес;
● Съдържание на коментара / съобщението;

Цели на обработката на личните данни:

1. Данните за профила Ви в онлайн магазина www.botalife-bg.com се обработват за целите на:
● Изпълнение на задължението на “Боталайф България” ООД по обработка и изпращане на направената поръчка.
● Доставка на поръчаните продукти;
● Предоставяне на поддръжка при технически неизправности, информиране на клиенти от наш служител във връзка с плащания, проследяване на доставки и други;
● Потвърждение чрез изпращане на имейл за гарантиране сигурността на достъпа до данни за Вашия профил и при смяна на парола;
● Потвърждение при влизане в профила Ви;

2. Данните за контакт и изпратено съобщение или публикуван коментар се обработват за целите на:
● Идентификация Ви като изпращач/автор на съобщение или на публикуван коментар;
● Осъществяване на връзка с Вас;

„Боталайф България“ ООД гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.
“Боталайф България” ООД не използва автоматизирани алгоритми и/или профилиране.