Botalife
масло от тиквено семе за мъжка сила

Mасло от тиквено семе за мъжка сила

Маслото от семки на тиква е за всеки мъж над 45! Семките са с огромно съдържание на цинк, а простата е мястото, където има най-много нужда от микроелемента. Много мъже обвиняват половинката си за безплодие, но често причината не е в жената, а в подвижността на сперматозоидите им. А тя зависи до голяма степен от цинка в простатата. Ако той е достатъчно, се засилва подвижността им и се появява бебето. Маслото от семена на тиква подобрява и мъжката сексуалност.

Ефективно е при простатит, възпаление на пикочните пъти- ща и доброкачествена хиперплазия на простатата, прекалено често срещана при мъже над 50 години. Съставките на тиквеното масло инхибират хормона, отговорен за уголемяването на простатата и оптимизират функцията на пикочния мехур.

Но маслото е добро и за жени по време на или преди менопауза поради богатото си съдържание на природни фитостероли. С него отшумяват симптоми като топли вълни, главоболие, болки в ста- вите. Доброто влияние върху костната система се дължи и на висо- ко съдържание на витамин К.

Маслото предотвратява образуване на камъни в бъбреците. Добър антиоксидант е. Подобрява дейността на стомашно-чревния тракт и стимулира храносмилането.

Употреба: за възрастни 50 капки дневно. Маслото се приема 21 дни, след което 10 се почива. От 3 до 6 месеца.