Botalife
масло от риган - решение за 170 болести

Масло от риган – решение за 170 болести

Ако стягате багажа за море, на всяка цена си вземете масло от риган! За всеки случай, ако ви се наложи. Доказано е, че може да унищожи със сигурност Candida albicans, E-coly, Salmonela enteria и още много други бактерии, вируси, па- разити и гъбички, които могат да вгорчат лятната ви почивка. Основната и най-ценна съставка в ригана е карвакролът. Най-висок процент се съдържа и извлича само от див планински риган на над 2000 м височина. Друга активна съставка е тимолът, отличен помощник при лош дъх в устата. Маслото от риган е с мощни антиоксидантни свойства и предотвратява вредното влияние на свободните радикали. Според д-р Кае Инграм това супермасло въздейства на над 170 заболявания, описани в книгата му “Лекарството в кухненския шкаф: как да използваме риган за по-добро здраве”. Маслото от риган може да помогне от гъбички по краката до обриви, от храносмилателни проблеми и диарии до облекчаване на силна болка, от ухапване на пчела до недостиг на въздух и какво ли още не. Ако страдате от алергия, то блокира влиянието на алергените. Прогонва насекомите с доза от 5 капки, смесени с 15 капки зехтин, втрити в кожата.

Но, внимание: то не се използва директно върху кожата и не се капе в устата, защото ще ви изгори! Ако се случи все пак, изплакнете с мляко.

Употреба: Вътрешно – само за възрастни 2-3 капки на ден върху бучка захар, след което се пие чаша вода, не повече от 3-5 пъти в седмицата. За масаж на стомаха, стъпалата и гърба: 5 капки, смесени с 15 капки зехтин. Не се препоръчва при непоносимост и за бременни.