Botalife
кокосово масло - храна за мозъка и имунната система

Кокосово масло – Храна за мозъка и имунната система

То пази отлично от летните вирусни инфекци. Подсилва метаболизма и изгаря излишните килограми. Кокосовото масло! Какво представлява всъщност то? 90% наситена мазнина, съдържаща средноверижните мастни киселини: каприлова, капринова, лауринова и миристинова, с изразени противовирусни, противогъбични, антибактериални и противомикробни свойства. Справя се с хеликобактери пилори, Ешерихия коли, хламидия, стафилококи, стрептококи, листерия моноцитогения. С успех действа при бактериални инфекции на синусите и гърлото, ушни инфекции, язви на стомаха и ентероколит. Уникален природен антибиотик със силни антиоксидантни и имуноукрепващи свойства. Блокира вредните въздействия на токсини, като мононатриев глутамат, етанол, бензопирен и др. Перфектните качества се преписват обаче само на студено пресованото кокосово масло. Неслучайно бившият филипински министър на здравеопазването Мануел Дейрит изтъква в реч пред сената, че само маслото от първа преса има големия потенциал да бъде превенция срещу вирусни епидемии. То е и отлична храна за мозъка. Подходящо е както за деца , така и за възрастни.

Употреба: За възрастни: 2 с.л. дневно, за деца – 1 с.л. При сериозни неврологични заболявания като алцхаймер, паркинсон и множествена склероза се започва с 2 с.л. от кокосовото масло дневно и постепенно дозата може да се увеличи до 7 с.л..

Посочените действия, начини на приложение и дозировки, цитирани в поредицата, както и в листовките към продуктите на Botalife, се отнасят единствено за продуктите с тази марка, за които Botalife гарантира концентрацията, чистотата, качеството и произхода на маслата.