Botalife
вълшебните пасти

Вълшебните пасти

Вълшебните пасти

Паста от джинджифил: джинджифил, масло от
черен кимион, канела, бахар, куркума, карамфил, галангал, черен
пипер, ментол, ленено семе, екстракт от ябълков сок, екстракт от
гроздов сок.

Паста от черен кимион: масло от черен
кимион, канела, бахар, куркума, ментол, карамфил, галангал,
екстракт от ябълков сок, екстракт от гроздов сок.

Паста за деца над 5 години: масло от черен
кимион, канела, бахар, ленено семе, карамфил, екстракт от ябълков
сок, екстракт от гроздов сок.

Тези комбинации от масла на билки и подправки с ленено семе и екстракти от ябълков и гроздов сок, условно наречени пасти са великолепно съчетание на компоненти с ясно изразено лечебно действие. Билките и подправките са отгледани в екологично чисти райони и маслата са извлечени по специални технологии с цел запазване на качествата им. Липсват всякакви химически добавки. Богати са на терпени – ароматни въглеводороди, главни съставки на маслата. Имат изразени антивирусни, антибактериални, противогъбични и противопаразитни свойства. Пастите съдържат масло от черен кимион – “лек за всичко, освен за смъртта” (брой 6/2016 г.) и индийската мъдрост на куркумата, черния пипер, джинджифила, карамфила, канелата, бахара. 80% от болестите на човека се причиняват от лошо смляната храна и нейните токсични продукти, които се абсорбират отново. Недоброто храносмилане води до недохранване на организма и редица заболявания. Признаците за него са алергии, умора, газове, подуване на стомаха, запек, диария и други.

Противовъзпалителни свойства

Пастите от джинджифил и черен кимион имат противовъзпалителни свойства и подобряват храносмилането. Те помагат за детоксикиране и освобождаване на тялото от токсини, което автоматично засилва имунната система. Образуват се повече NK-клетки, които атакуват дефектирали злокачествени клетки в тялото, бактерии, вируси, гъбички и паразити. Пастите от масла блокират ангиогенезата – образуването на нови кръвоносни съдове, необходими за растежа на тумори. Джуда Фолкман, американски военен хирург и автор на теорията за ангиогенезата, доказва че има вещества, като терпените, които прекъсват снабдителните хранителни пътища на раковите клетки и предизвикват тяхната естествена клетъчна смърт – апоптоза. Пастите алкализират организма и създават аеробна среда, в която няма условия за развитие на патогенни микроорганизми. Съдържат и масло от ленено семе, което осигурява жизненоважните омега-3, 6 и 9 мастни киселини.Пастите действат като естествен антибиотик – предотвратяват грипа и облекчават респираторните заболявания. Те са силни антиоксиданти, забавят процесите на стареене, регулират кръвната захар и холестерола, подобряват работата на жлъчката и черния дроб.

Защо са подбрани точно тези комбинации от билки и подправки?

Д-р Айзая Фидлър от раковия център в Хюстън търси факторите (нарича ги растежни), създаващи условия, при които ракови клетки “нахлуват” в съседни тъкани. Тези фактори са различни за всеки тумор и най-ефикасно е да се атакуват всички растежни фактори едновременно. Ако снабдяваме щедро организма с “антиактиватори” – храни, които ще забавят и спрат растежа на злокачествени клетки, ще лишим средата на тумора от възпалителните фактори. Д-р Фидлър доказва, че най-малко 4 “антиактиватора” забавят и блокират растежните фактори. Пастите съдържат повече от 4 и са напълно безвредни. Действат великолепно в полза на нашето здраве. Kуркуминът, активната съставка на куркумата, е активен срещу рака. Но той не се усвоява от храносмилателната система, докато не се смеси с черен пипер или джинджифил. Комбинацията умножава абсорбцията цели 2000 пъти! За съхраняване на продуктите са добавени екстракт от сок от ябълка и грозде, не само естествени консерванти, но и антиоксиданти.

Употреба: за пастите от черен кимион и джинджифил – по 1 ч.л. сутрин и вечер след хранене.

Пастата за деца: по 1 кафена лъжичка сутрин и вечер след хранене. Могат да се приемат неограничено време.

Посочените действия, начини на приложение и дозировки, цитирани в поредицата, както и в листовките към продуктите на Botalife, се отнасят единствено за про- дуктите с тази марка, за които Botalife гарантира концентрацията, чистотата, качеството и произхода на маслата.